En finurlig fråga

Den här gången när min arbetsplats skall  ordna en friluftsdag, vår avdelning blev nog informerad som räknas till det positiva. Ni som har följt min blogg en längre tid eller känner mig ,så vet att det inte har varit riktigt lätt för mig att smälta in i arbetssamhället. Friluftsdagen kommer att ordnas i Pörkernäs, och ett alternativ skulle vara att gå vandringsleden något på tre kilometer. Med rullstol? Dök frågan i mitt lilla huvud.

På jobbet skickade jag ett mail till vår förman. Där ställde jag en finurlig fråga, om Pörkenäs är tillgänglig för rullstol. Vad jag själv kommer ihåg att det är ganska mycket med sand där. Det blir intressant att se vad förmannen svarar åt mig. Nåja, det är ju en vecka till friluftsdagen.

I simhallen kändes vattnet till en början lite kallt, men sen gick det bra. Jag hade en personal som jag skolade in, det gick också bra. Jag var riktigt nöjd med dagens vattenterapi. Sen hem en sväng, innan jag for med mina faddrar på fotbollsmatch. I början spelade Jaro lite dåligt mot Helsingforsslaget Klubi, missade bollen flera gånger, sen kom Jaro igen och vann med 2 – 0.

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.