Avkopplande söndag

Det var en trevlig kväll med familjen igår. En stund hade jag en liten hund som sökte skydd från ljudet av smällare o. bomber och låg under min rullstol. Där var det brra atr vara. 🙂 Vi fick god mat. Lite roligheter hann vi  med också innan det blev mörkt, min bror hade till låns en tvåhjuling Segway med styre och det var flera  som körde med den. Till och med jag blev dragen med denna maskin omkring i min rullstol, det var nog ganska roligt.

När mörkret kom började raketerna smälla från alla håll, från vänster och höger. Det var bara att svänga på huvudet så kunde man se nästa och nästa raket som bara fotsatte. Min bror hade en hel del och fina raketer han med, vi med mor och far var på stranden o. såg på dem- Sen kom vi hem med taxi.

Idag har det varit en avkopplande dag, varit tillsammans med mina föräldrar o. tagit det riktigt lugnt. Till en början sken solen men sen började det bli mulet och att regna. Det har varit en trevlig och skön helg.  🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.