Villaavslutning

I morse smakade det gott med egna trädgårds hallon i youghurt, nu har det börjat komma lite hallon här hos mor och far. Det har varit lite  växlande väder från soligt till mulet. Vi var en sväng till stan, kom på att jag inte gått i stadens centrum på hela sommaren. Till min gädje hade det kommit en ny gatubeläggning vid Fiika Cafe, och rampen var nu gjuten passade jöttebra in. Jag fick köpa ett par nya örhängen, eftersom jag hade tappat bort ett. Att hitta Pike skjortor med krage var svårt, det fanns åt barn och barn men inte åt kvinnor, och till slut hittades det några skortor. Sen köpte vi med mor några Tujor till min terass.

Vi ska fira villaavslutningen på min brors villa, med god mat och raketer. Det ska bli riktigt trevligt.

Önskar er en trevlig fortsättning på dagen och skön kväll. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.