Tålamodet tänkte ta slut

När jag minst anar vill min kropp göra ett spratt och oftast i situationer då jag inte själv vill. Ja i morse var kroppen  på det humöret, när jag fick saftglaset framför mig som var lite för nära, plötsligt ryckte det till i min kropp och glaset föll omkull. Saften rann över en del papper och paddan, man torkar bort det. Att laga min frukost går långsamt, i bakgrunden hör jag hur kaffepannan blir sköljd flera gånger innan kaffet sätts på. Jag försöker ha tålamod med personalen och inte säga något, men det går långsamt  upplever jag, ja lite för långsamt.

Efter en stund kom det en annan handledare som hjälpte med att bädda min säng och matade fiskarna, dessutom öppnade man mina spjälgardiner. Ja mina morgonbestyr tog en timme och tjugo minuter som annars brukar ta en timme. Märkte själv att mitt tålamod tänkte ta slut.

Vippari var lite försenad när jag skulle på vattemterapi, men vi med personalen hann bra duscha mig innan terapin började. Vattnet kändes riktigt behagligt och det ganska lugnt i simhallen.

Ikväll var det ganska skönt att vara på promenad och i solen. Samtidigt fick jag vädra mina tankar, det kändes bra att vara ute med personalen och grannarna. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.