Oron tänkte komma på besök

Jag vet att jag har skrivit om det här tidigare, strävan om att kunna samarbeta med  alla i personalen här på boendet, med en del går det bättre och en del lite sämre. Ikväll blev det tal med en personal angående om morgondagens vattenterapi. Då kom det fram vem som kanske skulle komma och hjälpa mig till Simhallen. När jag hörde namnet, en människa som jag inte ännu har hittat den rätta personkemin med. Och att lära hur det är att vara  i en Simhall, situationen är en helt annan än att vara hemma, saker ska löpa såsom med transporten, förklarade jag för handledaren. Man lovade att försöka prata o. se om det skulle gå och ändra på saken. Kände att oron tänkte komma på besök hos mig.

Men efter en stund kom man o. säga att det hade blivit bytt ut handledare  som kommer och hjälpa mig. Och jag inte behöver vara orolig. Det var skönt att höra.

Kram  och god natt. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.