Känner mig nöjd

Vädret har varit varmt och ljumt, lite har solen skinit också. Efter lunchen gick jag trampa på Motomed, det blev en stund sådär 25 minuter och något på sex kilometer. Ja jag känner mig nöjd, och vill försöka nå målet till följande anstaltsrehabiliterings period. Och jag har till och med lyckats att skriva upp trampnings gången i kalendern, så ett plus i kanten. 🙂

Vi gick med personalen och grannarna en promenad. Den ljumma vinden överraskade mig men den var skön. På eftermiddagen satt jag o. såg på TV, hade det riktigt skönt. Mot kvällen blev det mulet väder. Skönt att få bara vara.

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.