Få allt att fungera

Redan i morse kom föreståndaren och frågade om det passade att handledarna kommer senast klo. 8.15 till mig. Jag svarade att det gick bra, bara att ordet ”senast¤” hade gått förbi och gjorde mig förvirrad såhär i efterhand, kanske jag inte var riktigt vaken då ännu. Nu senare läste personalen på pappret att det stod senast 8.15. Då kände jag mig lättad.

Ja så var det att fara tillbaka till jobbet igen. Vippari hade en ny bil med en ramp som kom upp från golvet. Det var ju bra men en nackdel hade bilen, när rampen skulle läggas ner eller tas upp blev jag tvungen att svänga och backa lite med elrullstolen. På mitt jobb väntar vi att få nya datorer i den närmaste tiden, och jag får inte använda den gamla datorn eftersom programmet är för gammalt. Den andra maskinen går ju att använda, bara att hur man kopplar mitt tangentbord måste vi ännu klura ut.

Klockan gick och ingen hemvårds personal syntes till. Sen ringde jag till hemvården, någon missförstånd hade skett och man trodde att jag skulle börja jobba först i morgon. Man lovade att försöka ordna så att någon skulle komma till mig. Det lyckades och till slut fick jag min lunch. 🙂

Här hemma hade det blivit något strul med mina matvaror, men en handledare gick till butiken o. handlade åt mig. På fysioterapi gick vi med fysioterapeuten igenom de nya tiderna för hösten. Ja det har varit en hel del idag att göra och få allt att fungera. Ikväll trampade jag på Motomeden även om jag hade ännu sjukt tå som jag smörjer in med en salva. Det blev ändå sju kilometer på en halvtimme.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.