Hemma <3 och silverfiskar

Rehabiliteringens sista dag var bra, bland annat fysioterapi, gym och någon grupp men den sista gruppen skippade jag för att komma iväg lite tidigare. På gymmet hann jag vara på tre olika maskiner, duktigt av mig. 🙂

På bedömningen av rehabiliteringen hos sjuksköterskan, gjordes det undersökningen av livskvaliteten. Fick fulla hundra poäng på alla delar utom den fysiska biten, vilket var nästan förståeligt och jag ville inte börja ljuga bara för att det skulle se bra ut på pappret. Sen gjorde vi ”mellan-mål,” som blev att jag ska skriva upp hur mycket jag trampa på Motomeden.

Hann bra packa resten av sakerna mellan programmen. Blev smått förvånad när det kom en taxi från Korsnäs, var inte förberedd på det men allt och resan gick bra. Kom hem lite före halvsju. Personalen berättade att det hade varit silverfiskar här hos mig i lägenheten och avloppet, så alla mattor är borttagna och i badrummet är det fiskfälla. Lite senare kom min bror med datorn till mig, och så tog han mina mattor, nu känns golvet en aning hårt. Jag är glad att jag fick min dator. 🙂 Och att vara hemma.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.