Snart är rehabiliteringen slut

Tisdag redan, alltså det betyder snart är rehabiliteringen slut, och jag får komma hem i morgon. Ja det haar gått riktigt bra, efter att jag kom över min lilla känslosamma ”kris. ” Men det känns nog skönt att komma hem till varrdagen igen.

Medan jag har varit  här, så har jag deltagit ganska aktivt i olika grupper, i morse valde jag inte ta del i motiionsgrupp eftersom det var vattenterap strax efter. Och istället fick jag en lugnare morgon med frukost på rummet. Vattentterapi kändes lika bra som förut, i vattnet blir träningen ganska mångsididigt.

På eftermiddagen hade jjag bland annat hobbyvksttaden. Där lagade jag ljus av bivax och två Själv hade jag aldrig tidigare  lagat tvål, så det var något nytt för mig. Här är vädret växlande,  molnighet, ibland skiner solen o. ibland mulet.

Kram  🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.