Borde jag ta emot allt?

Det händer ibland att min bägare med människors kommentar som jag i det dagliga livet så rinner över, liksom jag kan ta eemot vad 5som helst tror man. Bara en sådan självklazr ssak att hur jag äta och intte ta för stora bitar. Ikväll blev 6dt en kommentar för mycket och irriiterade mig , det är ytterst sällan osm jag säger ifrån men nu gjorde jag dw. ”Behöver inte ge råd åt” Och så fick jag frågan:”Om jag säger så till mina nära o. kära, men nu sade jag.” Det tog bara minuter innan jag började att ångrra mig det jag hade sagt. Men sen påstod man att det var hurmor,, när jag försökte be om ursäkt. Då fattade jag ingenting, fast det visade jag ibte. Kanske hag har en torr humor?

Borde jag ta emot allt? Jag tycker att jag har all rätt att säga mina åsikte. Det går inte bara ta emot allt, någonstans går min gräns också. Än en gång säger ja,g att människor borde tänka efter vad de säger.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.