Vilar mej

Hej, Det är söndag och jag får vila mig, på dagens program är det bara  frukost, lunch obch middag, . Hit har det  ifdag kommit ganska många veteraner..Förmiddagen unnade jag mig att slöa frramför datorn och ssåg  på en  serie via näätet.  HAär är det lite mulet väder, kring 14, 15 grader,

Efter lunchen  körde jag med elrullstolen ett varv huset. Sen pratade jag en  stund med min väninna, det var trevligt eftersom vi intte hade gjort det på ett tag.

IAår hörde ,,jag av mamma att nu var pelargonerna hos mig.  🙂   Den ena pelargonen som inte mådde så bra av bilresn har fått fara till blomhimlen.  Nu har minaz förälsdrar åkt tillbaks till villan igen.

Ni ska ha en trevlig fortsättning på dagen.

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.