Målsätttningen

Efter att ha haft vattenterapi, och sedan skulle spela Curling så var inte motoriken och kordinationen den allra bästa. Kraften i handen fanns ej, klotet for vart helst. Spel är nog inget för mig.

Det var dags för att sätta upp målsättning  med ergo- och fysio terapeuten och sjuksköterskan. Vi sate upp att jag ska trampa Motomed lite mer än nu,. Själv tyckte jag att det var en bra och rimlijg målsfättnin för nästa rehabiliterings period.

På ergooterapi tränade vi motoriken, genom att jag skulle flytta klossbitarna på ett stort tavla från ett ställe till ett annat. Det gick ganska bra, tyvärr kan jag inte lad bilder, ehftesom för tillfället fungerar inte Telias nätverk. Sen gjorde vi med terapeuten en promenad runt huset, det var mulet men varmt.  I något skede kom det en regnskur.

Kram  🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.