Roligt när folk hittar min blogg

Det är ju klart att jag blir glad, när jag hör att folk har hittat min blogg, visst känns det roligt också. Nu vid lunchen bad jag om att få dricksglaset lite närmar, sfå att jag kunde dricåka själv. Då säger människan som hjälpte mig: ”JJa, jag vet det,jag har läst din blogg.”I mina öron lät kommentaren lite klantigt. Och on  man har läst bara några av mina blogginlägg, så gör det intte att man skulle ha lärt sig att känna mig. Kanske jag  är lite för sträng, nu när jag säger min åsikt. För en stund kände jag mig nervärderad, det var kaanske inte illa menat.

På eftermiddgen var jag och bowla, det var kul. Jag råkade få en STRIKE, där alla käggloyr föll  ner. Efteråt blev det fysioterapi med lite gång tränibng och tänjning.Dagen avslutades megd en frågetimme om neulologiska sjukdomar.

Senare blev det ganska varmt, över 25 grader, det har varit några rätt kyliga nätter och  under 10 grader.

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.