Nöjd med att få hjälp

Ibland när jag går för att äta  middag eller lunch, kan det vara att jag får vänta någon stund innan någon personal hinner komma och hjälpa mig. Jag har lärt mig att jaag sitter på nå9got syynligt ställe, så att man ser  att jagg har kommit. Nu vidd middagen blsev det nästtan en 30 minuter att vänta. En klient hade sett mig sitta obh  väntade på mipn tur,, då en persxonal ick fram för att hjälpa människan, som tittade mot mitt håll och bad att man skullle ta mig före i kön. Det var ju vänligt. 🙂

Häromdagen frågadee jag om det är mindre folk som jobbar här, när det märks att det är fflera som behöver ha hjälp. Tja, men just nu är det många gravt funkionshindrande  som det tar längre ttid med. Själv är jag annars nöjd med att få hjälllp, allt verk4ar fungera ganska bra.

Kram  🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.