Morgon vattenterapi

I morse fick jag ha det lite lyxigt och äta frukost på rummet, eftersom  jag hade vattenterapi som första program. Då behövde jag inte börja klä av och på mig i onödan. Här är duschstolarna lite högre än vad jag är van vid, så jag ansåg det var tryggast att två människor lyfte mig. I vattnet gick det bra, det var skönt och varmt.

Personalen råkade se att det låg en svensk bok på mitt nattduksbord, och sade att man var intresserad av svenska, ifall jag ville tala det. Redan på beotningen hör jag när en finskrspråkig försöker tala svenska, , föredrar jag tala hellre finska, det känns mer naturligt tycker jag. Före lunchen var jag hos psykologen, blev mest prat om livet just nu.

Dagen avslutades med 20 minuters Hydrojet massage. Det kändes skönt att ligga och få helkropps masssage. Sen gjorde jag en proomenad runt huset i solen, det var härligt varmt.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.