Är det säkert att jag hålls på mina ben?

När jag var hos talterapeuten pratade vi om kommunikationspasset som blev lagad på morgonens  erfgoterapi. Kommunikationspasset, ett pappersslapp där det står, att jag är funktionshindrad som har lite otydligt tal.  Ifall man inte förstår vad jag säger, så är det att be mig och upprepa. Sen också att jag både försår och hör. Passet kan jag visa uplp för nya människor, om jag märker att det håller på att  uppstå något problem.

På dagen var jag lite ledig också, då försökte jag installera Windows 10 på min dator, men tyvärr lyckades jag inte med de. Och dessutom skulle det  ha varit gratis.

Ikväll började jag bara småle för mig själv, när det var en ny personal som kom och hjälpte med mina kvällsbestyr. Jag bad att människan skulle ta i miina händer så går jag från elrullstoen till wc. Sen fick jag frågan: !”Är det säkert att jag hålls på mina ben?” Då svarade jag att det skulle nog gå bra. Och sen gick allt bra. Nu är jag nog på bättre humör igen. 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.