Kommit till Kankaanpää

Igår kväl började det regna, då kom vi på atti ngen  jacka hade blivit nerpackatt men det  gjore  vi i morse. Då hade det blivit 10 grader svalare. och regnigt. Hann bli  färdig i god tid så jag kunde ta en kaffemugg innan  taxin kom efter mig. Biresan gick bra med en kort paus vid Juustoportti.Så  var  vi framme efter halv  ett.

Ja nu har jag kommit till Kankaanpää, fick ett eget rum. Och när jag  hade ätit lunh hjlpte personaen mig med at packa upp mina saker och bärbara dator. Jag fick sen träffa bland annat fysioterapeuten och sjuksköterskan. Hos sjuksktweerskan var det lite svår at få  miitt  blodtryck mätt från den vänstra armen,  som var ganska spastiskt jus då medan med den högra gick det bättre.

Lite knäppt att medge men jag faktiskt lite hemlängtan redan nu. Vet att det dumt av en vuxen människa, känslan kom smygande över mig nu på kvällen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.