Tudelade känslor

Man skulle tycka att jag borde vara van vid och fara på rehabilitering. Just nu har jag lite tudelade känslor inom mig. En del känslor, säger att jag är ivrig och fåt nya upplevelser. Medan andra vill stanna hemma i ett bekant och tryggt miljö. Känner mig smått rädd också även om jag inte borde vara det. Det låter kanske lite knäppt men så känner jag det, fast jag vet att rehabiliteringen gör mig gott.

Packandet är så gott som klart, vi var med mamma till boendet o. hämtade en del saker och min elrullstol. Samtidigt fick jag säga hej till några av personalen, medan jag väntade på taxin som skulle komma och hämta mig.

Solen skiner och det är vackert väder. 🙂

Kram. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.