Bra att vara några dagar hemma

Natten kändes varm att sova, man blev väl bortskämd med luftvärmepumpen på villan antar jag. Efter frukosten var det skönt med en dusch, och jag kände mig fräsch. Solen sken men det var lite svalare idag sådär kring 23, 24 grader , ja det var vad mobilen visade nu på kvällen.

Det känns bra att vara några dagar hemma, innan jag blir tvungen att packa igen till Kankaanpää. Var med mor till stan, köpte lite som jag behöver ta med mig på rehabiliteringen.

Just nu känns det som om min sjuka tå mår bäst i strumpan. Tänk hur en tå kan vara känslig, varje steg man går känns.

Ikväll kom grannarna och satt en stund på bakgården, de ville hälsa oss välkomna hem. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.