Hemma i Jeppis

I dag var det bara att konstatera att allt har sin tid, liksom min semester på villan. Sommaren var härlig och speciellt varm, en som man minns, men den gick för fort Nu var det en solig och varm dag, så det kändes skönt med luftkontionering i bilen. Min bror körde vår bil, det var lite liksom när jag var barn och vi reste med familjen o. en hund.

Resan gick bra, det blev två pauser. Vi stannade och åt i Kuru. Själv hade jag lite svårt att  gå med en sprucken tånagel, men jag klarade nog av det. Sen iibland hade jag en liten hund i famnen.

Och nu är jag hemma i Jeppis över helgen, bor hos mamma o. pappa, sen fortsätter jag till Kankaanpää. Den ena pelargonen tyckte inte om bilresan, bladen såg en aning skruttigaa,redan här tidigare började den få gula blad. medan de två andra mår bra. Man såg på trädgården att det har har varit torrt. Jag lovade mamma att pelargonerna får vara här så länge de är hemma, och sen för hon dem hem till mig. Här i huset är det varmt, alla fönster är öppna. Ännu ikväll beställde jag mera böcker.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.