Varma vindar

Genast från morgonen blåste det varma vindar, det var nog bäst att ta ner sölparasollen, solen vae en stund bakom molnen men nu skiner den igen. Jag var till Sammatti och klippte mig,, skönt att få kortare hår. På samma resa var vi med mamma efter kräftor.

Medan kräftkoket pågick, fortaatte jag jakten på autoanswer men utan resultat. Jag testade några appar med att svara med gester eller vinkning, nu är mina rörelser inre så exakta och det fungeeade bara en gång. För en stund tänkte min förtvivlan få överhand och jag saknade min gamla mobil, men sen skärpte jag mig igen.

Ikväll ska vi äta pizza hos min kuain, som lagar pizza i pizzaugnen. Det blir trevligt. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.