En dag i Fiskars

På förmiddagen bestämde vi med mamma och pappa, för att fara till Fiskas, bra att vara ganska tidigt där. Just då var det inte så mycket människor, sen mot eftermiddage n kom de. Trevliigt att gå omkring i Fiskars när det var soligt och varmt eller det var nog på den varmare sidan vill jag påstå. Själv fick jag lite träning när det blev flera gånger att stiga in och ur bilen under dagen.

Ikväll träffade vi min kusins familj och deras vänner, riktigt trevligt var det.. Sen kom jag på mig, att  tidigare tyckte jag om när jag fick en ny mobil och allt fungerade bättre, men nu är det nästan tvärtom. Här skulle det vara månförmörkelse, så blev det plötsligt mulet att man inte kunde se.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.