Bara en stund

Här var det säkert den varmaste och soligaste dagen, kändes som om luften stod stilla. Min kusin kom o. försökte hjälpa mig att installera mobilbanken på den nya telefonen, men vi lyckades inte att få den. Sen lyckads vi komma in på autoanswer, efter om o. men, dessvärre så funkade inte appen mer. Det blev nog en liten besvikelse för mig.

Nu  ringde mamma och beställde taxi åt mig , då jag ska fara till Kankaanpää.. På dagen kom en vän och hälsade på, det var trevligt. Ikväll tänkte jag för mig själv:”Bara en stund..”När jag satt o. testae olika appar, visserligen blev det lite längre. 1Nu var det igen en underbar varm och skön kväll..

Kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.