kvälls bloggar

Det verkar bl att jag kvälls bloggar, när jag vill vara ute i det härliga sommarvädret. Nu iag hade vi 27 grader i skuggan och sol. Annars frsöker jag inte att sätta alltför mycket ti på den telefoneNyttn, lite merr appar fick jag ju installerar  idag. Det retar mig lite att jag inte hittar  pilen om jag skrev igår om till autoanswer inställningarna. Förstår nte varför n del saker ska vara så smått att man knappt hittar. Det är en av de viktigast apparna för mig, jobbigt när något ska börja strula.

Annars har jag det bra,  och njuter av llivet. Sommaren tycker jag om, Då har jag lättareatt röra mig  ivrmen och solen.

Kram 🙂

+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.