Försökte installera min nya mobil

Dagen blev varm igen, fast på eftermiddagen blev det lite mulet. Ja det blev så att jag fick en ny mobil., lagandet skulle ha kostat mer än en ny telefon. Vi var bjudna på lunch till våra vänner, det var trevligt.

Ikväll försökte jag installera min nya mobil, så som jag vill ha den. En del gick riktigt bra att installera, gällde bar att få  det rätt skrivet med användarnamn och lösenord, även om det tog  lite tid för mig att laga det. Sen när jag  skulle gå inpå inställningarna för autoanwer, skrev in lösenordet, men den lilla pilen som man skulle llogga in med så hittade jag inte. Jag känner mig inte alls nöjd, när jag kom ej in och kan inte asvara ifall någon skulle ringa. Visst är ja,g glad över att få en ny mobil, men att laga alla inställningarna om på nytt känns lite jjobbgt.

Oj, det blev visst efter midnatt,så kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.