God kväll!

God kväll på er!  Tänkte blogga några rader innan jag går och lägger mig. Märker att jag har en semesterkänsla på nu, kollar mobilen ibland  om jag  råkar vara inne, och det hände att jag bloggar en del dagar från paddan. Igår kväll var det vacker och varm, vi satt ute ute och åt kräftior, det var riktigt trevligt.

Idag var det en solig och varm dag. Set känns ganska skönt att komma på man inte behöver inte vara hela tiden ute och ta vara på varje stund av solen, utan det går att vara inne också. i kväll var vi med grannarna till Karislojo på en konsert med Angelica Klas och hennes syster. Konserten var riktig trevlig, sånger från olika operor och musikkaler .

Nu  blev det redan över midnatt, så jag säger kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.