+30 grader i skuggan

Det är inte varje morgon man får vakna till +25 graders värme. 🙂 Solen har skiniit hela dagen, ganska behagligt har det varit att greja på med något i skuggan, bland annat rensa blommorna. Nu var det dags att ta shortsen på. 🙂 Liknande värme har lovats för hela veckan som kommer, nej, nu får man inte klaga på vädret men visst är det otroligt. Själv har jag försökt dricka mycket i värmen..

Vad bra det har varit att få komma in och svalka av sig ibland. Vi med mamma och pappa tyckte att det kändes skönare att äta inne. 🙂 Sen gick jag ut för att värma mig och drack eftermiddags kaffe,, och just då var det +30 grader i skuggan. 🙂 Snart skulle det komma final matchen i fotbolls VM, men jag orkar iinte gå ner till bastukammaren och se på den.

Kraam 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.