Bloggpaus i värmen

Jag tog väl en bloggpaus i värmen igår. Sen var jag nog mer ute än inne. SSoligt och varmt, och vi hade vänner här på besök. Och idag var vi på ”Puujärvi dagar”ett av sommaren händelserna i Karislojo, i en 29 graders värme. Nu har det varnats för  hettan, speciellt för bland annat fö männisskor med hjärtsjukdomar.

Just när det såhar varmt, känns det skönt att ha en luftvärmepump som kyler ner härinne i villan. På eftermiddagen kom molnen för en stund faramför solen och det kom en liten åskkur med lite regn. Annars har det varit soligt, nu seglar vita moln på en blå himmel och solen skiner bland dem. 🙂

Livet är gott, jag tar vara på varje stund. Ni ska ha en fin lördag kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.