En ny sida, blev lite skrämd

Satt igår kväll och lagade en ny sida här på bloggen. Där finns min e-mail adress ifall man vill fråga något av mig eller köpa boken. Allt detta finns undsr kontakta mig.

Blev lite skrämd i morse när jag skulle sätta mig i elrullstolen, märkte inte att strömmen var på o. den vänstra handen tog i Joysticken och stolen började röra sig mot mina fötter. Inget hände men vad  rädd jag blev.

Talade en stund med min vän, trevligt att få prata nu när vi fick tag på varann. Vi hade några gånger gått om varann. Mamma och jag var till Lojo. Försökte se på skor åt mig, men de var för stora eller breda för min fot.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.