Assistent sökes

Hej på er, jag vill dela detta inlägg här på bloggen. 🙂 Hoppas att ni får en bra dag.

Söker personlig Assistent från och med vecka 35 (27.8-2018) för ett vikariat fram till höstlovet, med eventuell förlängning fram till jul. Det är frågan om 2-3 dagar i veckan, med varierande tider morgon /kvällsskifte. Jobbet finns i Nykarleby nejden. Jobbet är lätt och flexibelt, inga tunga lyft. Personen är i 30-års åldern (kvinna) Kan gå själv. Varierande sysslor allt från hemsysslor, ärenden, fritidssysslor och sociala sammanhang och trevliga event. Du får gärna vara vårdutbildad men inget måste. Du bör vara minst 18 år och gärna vara van med specialbarn. Livserfarenhet är ett stort + 🙂 Du bör ha bil+körkort, gärna rökfri, samt utdrag ur brottsregistret. Ansökningar till janina.hannus@hotmail.com DELA, DELA ,DELA tack!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.