Mulet, den nya taxilagen

Lite regn kom det i morse, vädret är ganska mulet men vinden har lite blivit lugnare. Ja det blev en sån namnsdags väder i år. Bara man hade varma kläder på sig så gick det bra att vara ute. Sen blev det lite tv: tittande.

Igår 1.7 trädde den nya taxilagen i kraft. Nu kan vem som helst börja köra taxi, man behöver nödvändigvis inte ha någon skylt på biktaket. Man behöver ha ett kör– och trafik tillstånd. Då blir min fråga: Hur mycket blir det med de människor som kör ”svart.” Hur pålitliga är de? Kan man lita på priserna då det behövs ingen mätare i bilarna. Själv är jag lite skeptiskt för den nya taxilagen.

Nu villl jag gtatulera alla Marior som har namnsdag idag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.