Ah, glömde ju att ta med sugröret

Nu i år var det lättare att ta sig  med rullstolenuppför Sampo backen, där Lönnrots festen hölls. Vägen verkade vara ännu jämnare än i fjol. Man hade lagat en ny läkare för fuktionshindrade. Det var ganska mycket människor och intressant program.

Redan innan festen började så koom jag på: ”Ah, glömde ju att ta med sugröret.” Visst kan jag dricka vanligt, men det går lättare med sugrör. På pausen sade min far att i bilen fanns det ett sugrör, och gick o. hämtade. Så det blev kaffe och bulle, annars hde jag varit nöjd med trip.

Efter pausen var det ett föredrag om Lönnrot och tango. Det var intressant men lite för lång tyckte vi med mina föräldrar. Sen kändes det skönt att få komma hem igen. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.