Konstigt växlande väder

Här är allt bra. Det har blivit att jag har varit ganska mycket ute. Vädret har varit konstigt växlande från mulet till solijgt, ibland kom det några regndroppar. Lite mera sol hade jag önska, att få känna dens sköna värme. 🙂

Ett litet problen har jag med elrullstolens akku, laddningen hålls inte så bra. Problemet beror främst på att stolen inte har blivit laddad på åtta månader, nå, att gå stärker ju mina ben och balans. 🙂  Jag ska inte klaga, är ju en som klarar sig hur bra och var som helst. 🙂

Jag fick ett mail från Kankaanpää, svar på min fråga att det går bra och komma lite senare den sjätte augusti. Det glladde mig.   Nu medan jag sitter och bloggar lyssnar jag på en ljudbok med Wallander, har fastnat för dehär böckerna. 🙂 Så har jag börjat läsa boken, CP Barnet en gång till, den var jättebra att jag vill läsa på nytt, läser lite åt gången.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.