Framme på villan

I morse gick jag och plockade saker vartefter som jag kom på att jag ville ta med mig. Hade redan packat ner tangentbordet och Joystickmusen. Lunchen hann jag äta på den dagliga verksamheten.

Sedan kom min bror och körde mig till Kronoby flygfält. Till planet bjälpte man mig genom att ta en stol som man bar upp. Resan gick bra, jag slumrade lite till. Efter att vi hade landat på Helsingfors – Vanda flygfält, så tog det ganska länge innan personalen kom och hjälpte mig ut ur flygplanet. Jag blev förd fill terminalen där jag mötte mor och far, kändes härligt att se dem igen.

Det kändes jätteskönt att få komma bort från trafikbuller och allt annat. Oj vad jag är så glad att äntligen få vara framme på villan,. Till kvällen blev det lite kyligt och mulet, annars har jag det bra Nu ska jaf bara njuta.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.