Går enligt planerna

Ja det var länge sedan man hörde ljudet av regnet som smattrade mot taket, i morse gjorde man det. Mera regn skulle ha varit önskvärt, längs dagen var det växlande molnighet och sol.

Innan jag for till kontoret blev fast med munnen med en vän, lustigt hur mycket vi har alltid att prata om. 🙂 Nå, till slut blev jag tvungen att gå och jobba. Nu vid dagens lunch lät jag mig inte bli irriterad av hemvårds personalens sätt att tala med mig: ”Mår du bra, Susie?” Visst kan jag tycka att det låter löjligt, men ibland orkar man inte haka upp sig på små saker. Det är tur att tar mig som den jag är

Nu idag hade jag min sista vattenterapi. Konstigt att vattnet kändes kallt igen. Och när man kom upp ur vattnet kändes avståndet längre till duscharna på den gamla sidan än till den nya, jag började att frysa på vägen. Annars var det bra, lugnt och tyst i simhallen.

Det blev eb längre tur med Vippari men det var bara atr hänga med. När jag ķom hem hade det kommit mera böcker, precis som jag hade hoppats på och allt går enligt planerna. Nu får jag skicka iväg de sista bokbeställningar före semestern, vill få allt klart så det inte blir och hänga över sommaren. Bad att personalen skulle hjälpa mig sätta inbetalningslappen i några böcker, då hade jag enkelt att ge åt folk ifall de skulle ha kommit efter boken,

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.