Började det nu igen?

Kändes skönt att vakna och vara utvilad, hade inga problem att somna igår efter att ha varit ute i den friska luften. Förmiddagen har varit lugn,jag var en stund ute på terrassen som var ännu i skuggan, även om solen sken från en blå himmel. Luften var ljum och varm.

Efter lunchen fölljde jag med personalen till postlådan för att hämta dagens tidning. Men när postlådan öppnades så var den tom, det enda som fanns där var tidningen Hembygden. Då sade jag förundrande: ”Började det nu igen? Med att det inte ska funka med utdelning.” Hade ju ändrat ÖT från den 20 juni men än borde den ha kommit till mig, jag förstår det inte. Just nu lyssnar jag på ljudboken ”Wallander och Pyramiderna”

Annars har jag det bara bra. Det är bara två dagar att jobba, och sen börjar en skön semester. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.