En dag på havet

Nu var dagen för vacker och solig att sitta inne här på boendet. Jag hade bestämt en träff med min väninna, på det viset fick vi en möjlighet och se varandra innan min semester börjar. Då tog jag en taxi till Larsmo och det var roligt ahaKöpmannholKöpmannholmenmenmnentt träffa min vänKöpmannholmeninna och hennes familj.

Vi körde till haKöpmannholKöpmannholmenmenmnen för att ta en båt till Köpmanholmen. Båten var ganska stor och lätt atr komma med rullstolen i. På Köpmannholmen var det Barnensdag med olika aktiviteter. Det var ganska bra med ramper för rullstolar, sen gick det också att fara på gräset.

Sen blev det kaffe och en matbit där. Grillpannan var nog god som vi åt. Lite spända var vi med min väninna hur jag skulle komma i deras båt, men det gick hur bra som helst. 🙂 Det blev en åktur och hade varit en härlig dag på havet. Efter att ha varit flera timmar vid havet gjorde havsluften lite trött och slö.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.