Har väl inget annat val

Här var det en varm morgon men mulet väder, redan när jag åt frukost var det 16 grader. Jag bad personalen lyfta ut citron trädet, som får vara ute nu under sommaren och nätterna borde vara varma.

När jag kom till jobbet träffade jag min arbetsplatshandledare, vi pratade angående lunchbiljetterna som staden tänker sluta med efter augusti. Handledaren lovade skicka en förfrågan till min förman, eftersom jag inte har fått svar på mitt mail.

På förmiddagen kom det lite regn, nu är det växlande molnighet och sol, ganska blåsigt är det också. Det verkar att vara svårt att få tag på JNT och fråga om min dator. Jag har väl inget annat val än att klara mig utan, och nog går det bra med paddan och mobilen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.