Lite i sista minuten

Måndag förmiddag, ett mail droppade till kontorets e-mail, det meddelades att avdelningen skulle gå ut på lunch idag. Vi blev med mina arbetskamraterna en aning smått förvånade o. irriterade att informationen kom samma dag, så det var lite i sista minuten. Det är ju klart att man är många människor så är det omöjligt och hitta en dag som skulle passa för alla. Men jag sade genast att det fanns ingen möjlighet för mig och komma på lunch med kort varsel, dessutom hade jag vattenterapi. Och ingen annan från oss var intresserad av att gå på lunch.

Det kändes konstigt att vara i omklädningsrummet på den gamla sidan av simhallen, eftersom det pågick underhållsarbeten på den nya sidan och var stängd. Det blev lite att tänka på med förflyttningen från elrullstolen till duschstolen, eftersom det inte fanns bra handtag att ta i. Medan jag väntade på att få duschstolen, var det en nyfiken flicka, som hade många frågor. ”Vad har hänt med dig? Varför pratar du så konstigt” Då försökte jag förklara med mitt smått otydliga tal att jag hade en funktionsnedsättning, flickan ’orkade nog inte lyssna på allt vad jag  sade. Jag tyckte det var gulligt med någon som var nyfiken. 🙂 Själv tyckte jag att vattnet kändes lite väl kyligt

Här har det varit en solig dag, lite har det varit blåst. Ikväll ringde vi med personalen till Nordeas kundbetjäning,  nu kom vi fram. Bankmänniskan ville att jag skulle själv säga de tre sista av signumet och det gick bra, allt det övriga pratandet skötte min handledare.  Ja orsaken att det inte och aktivera kodappen på mobilen berodde främst att mitt mobilnummer ej var bekräftad, men nu blev det och allt började funka. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.