Trampning och pusslandet

Veckan som gick blev det ingen fysioterapi, bara vattenterapi för mig. Ikväll tog jag mig i kragen och for o. trampa på min Motomed. Det blev 10,9 km på något 50 min, efteråt kändes det bra. Ibland blir jag lite för slö att göra det, men nu fick jag mig att trampa.

Det kommer gånger som man tycker att förverkliga en sak borde vara enkel att ordna, till exempel  nu när jag ska fara med böckerna till biblioteket. Viljan skulle finnas men tiden kommer emot, för att jag skulle få någon personal med mig härifrån boendet, eftersom jag vill göra det innan min semester börjar. Kom fram till att det blir enklast om jag frågar någon av mina vänner, ifall man hade möjlighet att komma med mig till biblioteket. Skickade ett textmeddelande till en vän, som lovade komma med mig och jag blev glad. Ibland blir det lite mer pusslandet för mig att allt ska gå ihop, just i sådana stunder blir jag påmind av min funktionsnedsättning, jag kan inte ta och fara liksom alla andra.  Måste nog säga att jag har blivit ganska bra att planera och ordna mina saker. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.