Njuter av att bara vara för mig själv

Det har varit en skön och lugn dag, tänkte bara vara här hemma nu i helgen ifall människor vill komma efter böcker. I morse fick jag vara i duschen, lite för att underlätta för kvälls personalen, och sen är alla handledarna inte så vana att duscha eller hjälpa mig.

Lagade en somrig lunch med nypotatis och kallrökt lax, ja jag tycker om det. Här har det varit lite växlande molnighet, ibland sol och ibland lite molnigt . Jag var en stund med elrullstolen ute på gården.

Jag tycker ju att träffa människor, men ibland njuter jag av att bara vara för mig själv. Måste försöka lugna ner mig lite ,efter den senaste tidens händelser, som känns helt otroligt. Och med det menar jag inte att jag skulle förbjuda folk att komma och hälsa på, men det är ingen fara om jag får vara för mig själv.

Middagen beställdes från ett matställe som heter Midas. Jag åt kebab med franska, ja det är ju lördag och då får man festa lite. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.