Vill först se hur det blir

Några av mina vänner har redan frågat hur jag ska ta mig till biblioteket, då jag ska föra böckerna dit. Och har sagt åt mig att jag ska bara säga till ifall jag behöver skjuts o. hjälp med farandet. Uppskattar verkligen att det finns vänner som vill hjälpa mig. Det är ju så att jag har pratat med personalen här på boendet, och vill först se hur det blir med att få hjälp.

Sen ifall det börjar att strular till sig, då börjar jag att höra mig för om jag får hjälp av någon vän. Själv har jag tänkt att jag vill få det gjort innan min semester börjar, alltså det är min plan just nu. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.