Glad och fredag

Ja det där banksystemet får vänta till måndag, det var inte så enkelt som jag trodde. Efter en halvtimmes köande Nordeas kundtjänst gav vi med personalen upp och sade att vi tar o. ringer på nytt på måndag. Handledaren var villig att hjälpa mig att få banksystemet och funka.

När jag satt på jobbet fick jag ett mobilsamtal från Larsmo kommunalbibliotek. De ville beställa en bok av mig. Än en gång blev jag glad och smått förvånad, så var det fredag. Blev tvungen be min arbetskamrat hjälpa med att skriva upp adressen åt mig.

Solen skiner men vinden är kall. På eftermiddagen träffade jag en tjej från Somalien som var funktionshindrad, vi var hos min väns dotter. Vi pratade om allt möjligt, det var trevligt att tiden bara flög iväg. Nu efteråt när jag tänker på allt som flickan har varit tvungen o. lära sig på tre år. Lära sig ett nytt språk, sen att börja gå i skola. Jag känner en beundran för tjejen. Sen berättade jag förstås om mig själv.

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.