Här är jag på gång

På morgonen var det mulet, regnigt och kyligt väder, lite mer regn skulle det ha fått gärna komma eftersom naturen var så torr. Vi  med personalen böt mina sängkläder innan sängen blev bäddad.

Vet inte om det var vädret som gjorde mig lite slö och att jag ville ha kaffe när jag kom till jobbet även om mina arbetskamrater hade redan druckit kaffe. Efter en mugg kaffe kändes det som om jag kom igång och redo för att ta itu med dagens arbete. Sen på eftermiddagen bjöd jag på bullar till kaffet. 🙂

Jag kom hem tidigt med Vippari och hann vara en stund på dagliga verksamheten. Där pratade med personalen att jag vill fara nästa vecka till biblioteket och att någon handledare  skulle följa med mig. Man lovade mig att det skulle gå att ordna, och det gjorde mig glad. 🙂

En skolkamrat till mig kom efter en bok, det var roligt att ses igen. Det verkar som om vi båda har ganska mycket på gång. Mina mattor var lite besvärliga för en elrullstol men det gick bra. Mellan varven som jag har sålt böcker, har jag försökt laga det nya banksystemet nu när Nordea tänker sluta med engångskoderna. Jag tycker inte om förändringar, men tror att jag fick det att funka. Till kvällen började solen att skina lite igen. 🙂 Ja här är jag på gång.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.