Jag har svårt att tro det är sant!

Det kyliga och soliga vädret har fortsatt idag, även om vinden har varit lite lugnare. Luften har nog känts en aning kall. Arbetsdagen gick riktigt bra. Och ibland hann man småprata mellan arbetsuppgifterna, ja sånt behövs också.

I detta skede hade jag inte haft en tanke på att stadens bibliotek skulle vara intresserad av min bok. Eller kanske i framtiden skulle jag gå dit och fråga ifall man har intresse för den. Ungefär så gick mina tankar, och nu skulle jag bara se hur böckerna går åt. Men nu idag när jag satt i elrullstolen och väntade på Vippari för att åka hem från jobbet, ringde min mobil och jag svarade. Det var från biblioteket och man ville köpa tre böcker av mig. Där på biblioteket finns en avdelning med lokala människors böcker, och två hade man tänkt att folk kunde få låna hem. Jag blev minst sagt förvånad och glad, sade att det skulle nog gå bra. Lovade komma in någon dag med böckerna.

Ja jag har svårt att tro det är sant, samtidigt är jag så lycklig. 🙂 Nu behöver jag ordna så att någon kan komma med mig, för att jag vill själv personligen gå till biblioteket och överräcka böckerna. Vem hade trott att boken skulle vara efterfrågad redan nu. Känns så overkligt och som om jag skulle drömma. Jag har träffat vänner o. några köpte boken. En av vännerna sade att man fick gåshud när jag berättade nyheten om biblioteket. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.