Tiden får visa och mera böcker

I morse var jag och pratade med den nya föreståndare som började här igår, angående en personal. Visst förstod den nye mitt problem när en av handledarna hade informerat om det, efter att ha fått ett mail från mig. Det blev att man skulle kunna se ifall det går att ha personen i en annan stuga, och då får tiden visa om människan skulle bli mer van med arbetet. Ja det var ju en bra tanke tyckte jag.

Det händer någon gång att jag upplever ganska svårt, ifall den som hjälper mig inte kan de inhemska språken så bra. Nu vid lunchen fick jag peka på kniv och gaffel, när jag ville att salladen skulle skäras till mindre bitar. Ja men till slut blev jag nog förstådd.

Dagen var solig, kylig och blåsig, man blev så bortskämd med majvärmen. Böckerna kom idag, så jag tog med fyra stycken till Bjärgas, och jag sålde alla. Vi var med min vän kaffekockar, fick vara inne i det varma köket nu ikväll. Lagade smörgåsar o. hade det trevligt liksom det brukar vara när vi är tillsammans.

Ja jag hann få hjälp med kvällsbestyren av kvällspersonalen. Tänk att bokbeställningar strömmar fortfarande en efter en. Vet att det låter galet och knäppt, jag beställde efter mera böcker innan min semester börjar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.