Mera sådana dagar

Jag har ju en nyckel med batteri till min dörr här på boendet, nyckeln  slutade att funka redan i förra veckan och av någon anledning kom jag inte mig för o. byta ut det. I morse lovade personalen att försöka byta batteri, så nu fungerar min nyckel igen. 🙂

Medan jag var på vattenterapi var handledaren till posten och hämtade ut ett paket åt mig. Det var lugnt i simhallen och min terapi gick bra.  Nu när jag var ensam med handledaren , vågade jag säga mina  upplevelser med en av de nya i personalen. Berättade hur långsamt det hade gått hos mig. Sen hörde jag att jag inte var den enda som har märkt det, och tröstade mig .

Vädret var till en början soligt men kylig och blåsigt, sedan blev det mulet. Ja det skulle få var mera sådana dagar när allt flyter på så som man vill. )

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.