Lite tankspridd

Känner mig lite tankspridd just nu, det händer ganska mycket nu och jag har en liten hjärna. HA, HA, HA!!! 🙂 🙂 Jag skickade e-mail igår till Kankaanpää, och frågade närmare om tidpunkten för anstaltsrehabiliteringen i augusti. Då finns det bättre möjligheter att kunna planera sommaren. Svaret kom idag, det blir ganska i början av augusti. Sen tackade jag för svaret och skrev om önskan att få ett eget rum.

Det är bra att kunna prata med personalen, även om det blir lite vilda diskussioner så det är tur att lägenheten har väggar. Nu har jag bestämt mig att jag ska gå o. prata med den som   har varit andra föreståndare om en personal. Det funkar inte ifall jag upplever att vår kemi går ej ihop. Känns lite tråkigt att klaga men nödvändigt.

Ikväll var jag lite på prat humör och ringde några vänner. Liksom jag skrev i början så händer det ganska mycket, och kände att jag måste få dela med mig. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.