Vet ni vad?

Vet ni vad? Glömde att skriva att jag var igår

till frissan och klippte o. fick ett sommarhår.

Hade mycket igår,

 datorn var inte på 

så länge.

Med andra ord var

jag ute på vift,

bland annat på fotboll

matchen slutade noll – noll.

 

Vet ni vad? Artikeln om mig

var i papperstidningen,

lika glad och nöjd blev

jag som då jag

läste på online. (webbsidan)

Blir varm i hjärtat ännu,

när jag tänker  på gårdagens

vårfest,

där  jag fick vara en gäst.

 

Vet ni vad? Hade en härlig

sommareftermiddag med

min familj.

Vi grillade pizza

och åt ute på gården

o. solen sken innan

den for bakom molnen.

 

jag  har redan fått frågan: ”När blir min bok översatt till finska?”Då svarar jag: ”Ja kanske någon gång. Själv har jag försökt mig på att översätta något till finska, upplevde att det var inte riktigt min grej. Intresse fanns men koncentrationen tog ganska fort slut, dessutom tyckte jag att språket blev inte lika fint som på mitt eget modersmål. Här kallar jag mig för finlandssvensk, det är väl här som de finskpråkiga blir förvånad över, ja jag kan tala finska. Föredrar att skriva på svenska som känns mer naturligt, visst känns det lite tråkigt att alla inte kan läsa min bok. Man kan inte vara bra på allt. 🙂 Och förresten har jag sålt alla 50 böcker, nu är det bara att vänta på mera böcker. 🙂 

Kram 🙂

+

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.