Det gjorde ingenting

I morse hörde jag att dörren till lägenheten öppnades men man lät den fara fast igen, det var i samma stund som jag tände sänglampan och skulle stiga upp. Lite konstigt tyckte jag och tänkte inte desto mer på saken. Sen fick jag höra att det skulle ha kommit ett alarm från mig. Hade ingen aning hur det gick till. Medan jag fick morgonhjälp av personalen som tog lite längre än vad jag var van  vid, inom mig väcktes en irritation men jag kunde hejda mig.

På eftermiddagen kom mina föräldrar efter mig, och samtidigt skulle jag fundera alla saker som ska tas med bil till villan, eftersom jag själv kommer att flyga ner till Helsingfors då jag får semester. I det lasset fick pelargonerna komma med. 🙂  Här hade hemmafolket i misstag ändrat min post också. För en stund var jag lite fundersam, tills jag kom på att gå på nätet och ändra så att jag får posten hem till mig. Visst var det finurligt av mig, och det gjorde ingenting när jag kunde ändra min post. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.